The Creators Desk | Betaalbare website of webshop laten maken

The Creators Desk

Veelgestelde vragen

Staat je antwoord er niet tussen? Mail, whatsapp of bel ons even. We helpen je graag!
Ik heb nog geen domeinnaam. Hoe werkt dit?

Wanneer je nog geen domeinnaam hebt, kunnen wij deze voor je registeren. Wij doen dit bij een van de grootste hosting agency's in Nederland. Het registreren van de domeinnaam en het kiezen van het juiste hostingpakket doen we in overleg met jou. Uiteraard kunnen we je prima adviseren welke domeinnaam geschikt zou zijn.

Vanuit dit hostingpakket worden ook emailadressen geleverd.

Werken jullie met vaste contracten?

Nee, je hoeft bij ons geen vast contract af te sluiten.

Als je wilt, kan je wel gebruik maken van ons servicepakket.

Vanuit dit pakket zorgen wij dat de beveiliging up-to-date blijft en dat noodzakelijke updates van WordPress versies en plugins gedraaid worden.

Ook kan je dan gebruik maken van support: wanneer je ergens niet uitkomt of je wilt weten hoe iets werkt, helpen we je altijd weer op weg.

De kosten voor dit servicepakket zijn € 14,95 per maand, wat wij 1 keer per jaar factureren. De looptijd is dus ook 1 jaar.

Hoe lang duurt het voor mijn website of webshop online is?
Tussen het plaatsen van de opdracht en het opleveren zit ongeveer 2 weken. "In geval van nood" kan dit ook 1 week zijn en als je het rustiger aan wilt doen, kan de periode ook langer zijn. Wij passen ons aan jouw tempo aan.
Met welke software werken jullie?

Wij werken met WordPress. Dit is wereldwijd een van de meest gebruikte CMS systemen. Niet voor niks, want het is heel gebruiksvriendelijk en stabiel.

Als editor werken we veelal met Elementor Pro. Ook hier is het grote voordeel dat onze klanten zelf eenvoudig aanpassingen aan hun website of webshop kunnen doen.

Ontwerpen jullie ook logo's en huisstijlen?
Wij werken hiervoor samen met een freelance grafisch ontwerper. Mocht je een logo of huisstijl willen, dan schakelen wij deze grafisch ontwerper in. Alle contact verloopt via ons dus jij blijft 1 aanspreekpunt houden.
Wat doen jullie op het gebied van SEO?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een uitgebreid begrip. Bij het ontwerpen en bouwen van jouw website houden we hier al rekening mee. De basis voor een goede vindbaarheid nemen we dus direct mee.

Mocht je na oplevering of op een later moment grotere stappen willen maken, dan kan onze freelance Online Marketeer je hierbij helpen. Afhankelijk van je wensen en eisen zal hij een plan voor je maken.

Zijn jullie prijzen exclusief BTW?
Ja. Alle genoemde tarieven op onze website zijn exclusief BTW.